La Beauté historie 

Maria Heerlien heeft een rijke zakelijke historie in de binnenstad van Alkmaar. Na vijftien jaar een schoonheidswinkel te hebben gehad aan de Payglop, koos ze in 2001 voor een combinatie van sieraden en schoonheid, waarbij zij zich vestigde aan de Breedstraat. Begin 2011 besloot zij zich weer wat meer te gaan toeleggen op haar specialiteit: de schoonheidsbehandeling en vestigde zij, onder eigen bedrijfsnaam, haar schoonheidscentrum binnen Cosmo Hairstyling aan de Langestraat te Alkmaar. Sinds september 2016 is de schoonheidssalon verplaatst naar de Kogendijk in Bergen NH. Ook in deze nieuwe vestiging heeft haar schoonheidscentrum eigenlijk alles om de vrouw en de man te verzorgen en mooier te maken:

Een heerlijke schoonheidsbehandeling, Sans Soucis schoonheidsproducten, nieuwe nagels, een pedicurebehandeling, een mooi sieraad en desgewenst een hairstyling bij Cosmo.

La beauté betekent de schoonheid. Vandaar dat bij de inrichting van het schoonheidscentrum gekozen is voor de afbeeldingen van Aphrodite, de godin van de schoonheid.

winkel

 

In de schoonheidssalon zorgt Maria voor een persoonlijke benadering, een goed advies over alles wat met schoonheid te maken heeft en dit alles in een prettige, ontspannen sfeer.